Over Precious Care

Marja Huizing

Hier lees je meer over Marja Huizing en mijn bedrijf Precious Care.

In mijn werk als persoonlijk begeleidster, ben ik altijd zo veel ellende tegen gekomen, dat ik al vrij snel op zoek ben gegaan naar manieren om dingen te veranderen, om mensen gelukkiger te maken.
Gaandeweg heb ik ontdekt dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn eigen geluk, maar dat je daarbij wel hulp mag en kunt gebruiken.
Door allerlei cursussen en workshops te gaan volgen ben ik mij steeds verder gaan ontwikkelen om deze hulp te kunnen bieden.
Voor de groep mensen met een verstandelijke beperking blijft het moeilijk, omdat zij vaak zelf niet mogen/kunnen beslissen welke weg zij willen gaan.
Daarom geeft het me veel voldoening om als zelfstandige te werken, zodat ik meer gericht op de wensen van de cliënt kan aansluiten.

Marja Huizing
Marja Huizing

Naast allerlei cursussen om me verder te ontwikkelen als begeleidster en coach, ben ik zo’n 20 jaar geleden begonnen met cursussen om mezelf verder te ontwikkelen als mens. Hierdoor ontdekte ik dat er veel problemen ontstaan door allerlei invloeden van buiten af, maar ook door jezelf van binnen uit. De mens als geheel zien en aan de basis werken om weer in evenwicht te komen, bleek heel doeltreffend te zijn bij het behandelen van uiteenlopende klachten.

Ik die dit werk al vele jaren met veel plezier. Je kunt dan ook contact met mij opnemen voor nadere kennismaking.